Hoppa till sidans innehåll

Viktig information!

12 MAR 2020 10:49
Vi får massor av frågor angående fredagens semifinal mot Villa Lidköping. Vi har tagit del av bandyförbundets direktiv och vi har även haft kontakt med Polismyndigheten i Uppsala så att allt ska gå rätt till.
  • Skapad: 12 MAR 2020 10:49

Det vi hittills kan berätta är följande:

Matchen kommer att köras som planerat på Skutskärs IP fredag den 13 mars kl 19.00.

Matchen kommer att spelas inför publik, men det totala antalet personer på arenan är begränsat till högst 500 st. I den siffran inräknas både spelare, domare, funktionärer och åskådare. Vi jobbar just nu för fullt med rutiner för hur detta ska kunna kontrolleras rent praktiskt, och vi ber att få återkomma med detaljer längre fram.

Vi återkommer även senare i dag med hur du som åskådare gör för att skaffa biljett till matchen. Eftersom vi i organisationen är ganska hårt ansatta just nu har vi svårt att besvara enskilda frågor från allmänheten så vi ber er avvakta den informationen.

Beslut om SM-finalen

Ett beslut om hur man kommer att göra med SM-finalen den 21 mars kommer i dag klockan 12. Det är Svenska Bandyförbundet tillsammans med Uppsala kommun som sköter den detaljen. 

Vi som semifinallag har inte fått möjlighet att yttra oss, men Skutskärs IF:s hållning i frågan är glasklar. SM-finalen måste spelas på utsatt dag så länge det inte utfärdats förbud mot att genomföra bandymatcher i Sverige. 

Vi återkommer med fortsatt info!

Styrelsen

Skribent: Sören Sandström
Epost: This is a mailto link

Partners

reab

 

miiab

thunbergs_bil

 

  francks
 
   
handelsbanken
cafe_furiren skytts_blommor
   
larsas
 brynasmekano  
   
 
svenskakyrkan IRT
 
swedhandling
   
 MM  
   
   
 gustafsbro  
   

 

besöksräknare
räknare

räknare startad 2014-12-30

Postadress:
Skutskärs IF Bandyklubb - Bandy
Box 54
81422 Skutskär

Kontakt:
Tel: 0705578375
E-post: This is a mailto link

Se all info