Hoppa till sidans innehåll

Olycka med minibuss

09 OKT 2020 17:57
Ett antal av våra spelare var natten till i torsdags inblandade i en singelolycka på E4 utanför Tönnebro i Gästrikland.
  • Skapad: 09 OKT 2020 17:57

Spelarna var på väg hem efter en träning i Svenska Fönster Arena i Söderhamn när minibussen de färdades i kom in i mitträcket. Alla i bussen klarade sig lyckligtvis helt utan fysiska skador, och händelsen bearbetas nu internt i föreningen. Nu går vi vidare och har fokus framåt och vi kommer tills vidare inte att lämna några fler kommentarer om händelsen.

 

Brist på isytor
Vår verksamhet under försäsongen försvåras på grund av få isytor i vårt område. I onsdags hade vi lyckats få en träningstid i Söderhamn, vilket väl inte är helt optimalt med tanke på förberedelser, restid med mera. Men man får ta vad som står till buds då isarna i vårt närområde är hårt uppbokade av de egna klubbarna. Det är även hårt tryck på hockeyrinkarna. Det innebär i sin tur att vi som utomstående förening ofta får tider sent på kvällarna och ibland händer det att spelarna inte är hemma förrän efter kl. 1 på natten.

 

Det är stora uppoffringar som tjejerna och killarna och ledarna gör, och jag hyser stor beundran för dem!

 

Verksamheten i vår förening växer, vilket också innebär att behovet av isytor ökar. Det är ju dessutom trångt på isytorna i hela landet i det uppsving som bandysporten har fått under senare år. Det är därför av största vikt att en överbyggnad av bandybanan på Skutskärs IP kommer till stånd så fort det bara går, så att även vi kan få schyssta förutsättningar. Det är alla våra utövare värda, och inte bara dom utan även alla andra som gillar att åka skridskor bara för att det är kul!

 

En överbyggnad av banan skulle innebära att vi på ett helt annat sätt kan styra över vår verksamhet och se till att bandyn fortsätter att växa i Skutskär till glädje för både gammal och ung. Ett färdigt koncept finns framtaget och en grupp i föreningen jobbar vidare med finansieringsfrågan.

 

Slutspel i Svenska Cupen Dam
Nu i helgen genomförs slutspelet i Svenska Cupen i ABB Arena i Västerås. Vi möter Villa Lidköping i semifinal kl 17.00 på lördagen, och spelar antingen bronsmatch (kl 11.00) eller cupfinal (kl 14.00) på söndagen. Kl 14.30 möts AIK och Västerås i den första semin.

 

Alla matcher i slutspelet går att följa på Elitrapport eller på Bandypuls. Vi håller tummarna och önskar så klart tjejerna ett stort lycka till!

 

Med det önskar jag en trevlig helg, så ses vi längre fram!

 

 

Sören Sandström, ordförande

Skribent: Sören Sandström
Epost: This is a mailto link

Partners

reab

 

miiab

thunbergs_bil

 

  francks
 
   
handelsbanken
cafe_furiren skytts_blommor
   
larsas
 brynasmekano  
   
 
svenskakyrkan IRT
 
swedhandling
   
 MM  
   
   
 gustafsbro  
   

 

besöksräknare
räknare

räknare startad 2014-12-30

Postadress:
Skutskärs IF Bandyklubb - Bandy
Box 54
81422 Skutskär

Kontakt:
Tel: 0705578375
E-post: This is a mailto link

Se all info