Hoppa till sidans innehåll

Vi bär bollens färger för att bevara bandyn!

26 JAN 2020 14:13
  • Uppdaterad: 26 JAN 2020 14:13

Skutskärs IF Bandy vill med den senaste veckans händelser starta en ny kampanj för att bevara bandyn i kommunen och i övriga landet.

Efter konkursen i Nora och det politiska beslutet om stoppat bidrag till bandybanan i Köping är Skutskärs IF Bandy oroliga över den senaste tidens händelser som slår hårt mot små klubbar och i synnerhet allmänhetens möjlighet till spontanidrott.

Detta eftersom Skutskärs IF Bandy sedan Älvkarleby kommuns beslut om att lägga ner bandybanan 2009 har varit i samma sits som ovanstående exempel. Med ett nuvarande kommunalt ekonomiskt bidrag som endast täcker 30 % av de totala driftskostnaderna på bandybanan är bandyns framtid i Skutskär långt ifrån säkrad.

Skutskärs IF Bandy vill med denna kampanj stå upp för föreningar som blir orättvist behandlade av kommunerna. Föreningen har därför beslutat att samtliga lag i föreningen kommer att bära en cerise armbindel för att stå upp för föreningar som lider av orättvisa förhållanden i Älvkarleby kommun och runt om i övriga landet.Vill du bidra i kampen? Föreningen kommer bland annat starta en insamling samt ta fram diverse profilprodukter för att även du ska kunna visa ditt stöd. 

Nedan visas den presentation som kommunledningen fick ta del av vid möte på Skutskärs IP den 23 januari.

Kampanjledare
Kent Hockman
073-3213961

Skribent: Sportkommittén
Epost: Adressen Gömd

Partners

reab

 

miiab

thunbergs_bil

 

  francks
 
   
handelsbanken
cafe_furiren skytts_blommor
   
larsas
 brynasmekano  
   
 
svenskakyrkan IRT
 
swedhandling
   
 MM  
   
   
 gustafsbro  
   

 

besöksräknare
räknare

räknare startad 2014-12-30

Postadress:
Skutskärs IF Bandyklubb - Bandy
Box 54
81422 Skutskär

Kontakt:
Tel: 0705578375
E-post: This is a mailto link

Se all info