Hoppa till sidans innehåll

Ny vinst mot Västerås!

08 FEB 2020 22:33
I elitseriens näst sista omgång var det dags för nytt möte mot Västerås. Skutskär är ju det enda lag som tidigare besegrat VSK under säsongen, och den bedriften upprepades på lördagen via 3-2 i ABB Arena!
  • Skapad: 08 FEB 2020 22:33

Det här blev en spännande historia där Skutskär gick till pausvila med ledning med 3-2 via två mål av Emma Ahlander och ett välplacerat distansskott av Johanna Pettersson. Resultatet stod sig matchen ut trots att VSK i andra halvlek flyttade upp spelet rejält men utan att få in nån kvitteringsboll.

En mycket homogen insats av Skutskär där alla lagdelar medverkade till segern. Nu återstår endast 1 match i seriespelet, hemma mot Skirö på lördag. Segern mot VSK innebär nu att andraplatsen i serien finns inom klart räckhåll, och det blir nu några spännande veckor för vårt damlag.

Hela föreningen på benen i helgen

Den här helgen är hektisk för våra olika lag. På fredagen spelade herrarna borta mot Falu BS (förlust med 8-2) och parallellt med damernas match i Västerås på lördagen deltog även ett av våra flicklag i "Poolspel Lätt" på den intilliggande utebanan i Västerås.

Men inte nog med det, vi hade även ett flicklag på Spånga IP i Stockholm för "Poolspel Svår" under lördagen, och på söndagen blir det flickbandy hela dagen på IP. Gör gärna ett besök och titta på våra kommande stjärnor inom bandyn i Skutskär!

Toppbilden: Emma Ahlander efter lördagens match mot VSK. Foto: Larsgöran Svensson.

Skribent: Sören Sandström
Epost: This is a mailto link

Partners

reab

 

miiab

thunbergs_bil

 

  francks
 
   
handelsbanken
cafe_furiren skytts_blommor
   
larsas
 brynasmekano  
   
 
svenskakyrkan IRT
 
swedhandling
   
 MM  
   
   
 gustafsbro  
   

 

besöksräknare
räknare

räknare startad 2014-12-30

Postadress:
Skutskärs IF Bandyklubb - Bandy
Box 54
81422 Skutskär

Kontakt:
Tel: 0705578375
E-post: This is a mailto link

Se all info