Hoppa till sidans innehåll

Gott Nytt År!

31 DEC 2019 17:12
I natt kliver vi in i den glada 20-talet och vi får väl se vad som väntar oss bakom hörnet. En sak som är säker är dock att nyårshelgen är fylld av skridskoåkning på bandybanan i Skutskär!
  • Skapad: 31 DEC 2019 17:12

I dag på nyårsafton besöktes vår anläggning av cirka 500 personer i alla åldrar som åkte skridskor, spelade matcher, fikade och grillade tillsammans i den bleka vintersolen. Bandyisen i Skutskär är Nordupplands och Gävleområdets största konstfrusna isyta (8.000 kvadratmeter!) och är verkligen en samlingspunkt för motion, rekreation och lek.

I morgon, på 20-talets första dag, kör vi Allmänhetens åkning igen kl 10-15. Kiosken kommer att vara öppen med ett enklare utbud, och ni kan så klart också använda våra grillplatser.

Att vistas på banan är gratis, men om man vill värdesätta föreningens arbete genom ett bidrag till driftkostnaden är man välkommen att swisha valfritt belopp: 123 007 97 72.

Skutskärs IF Bandy vill slutligen önska samtliga spelare och ledare i våra lag, supportrar, ideella arbetare och övriga ett riktigt Gott Nytt År.

Vi tackar också särskilt våra samarbetsparnters, både stora och små företag, som oförtrutet väljer att stötta oss. Ni är alla en förutsättning för att bandyverksamheten i Skutskär ska kunna drivas vidare.

Styrelsen

Skribent: Sören Sandström
Epost: This is a mailto link

Partners

reab

 

miiab

thunbergs_bil

 

  francks
 
   
handelsbanken
cafe_furiren skytts_blommor
   
larsas
 brynasmekano  
   
 
svenskakyrkan IRT
 
swedhandling
   
 MM  
   
   
 gustafsbro  
   

 

besöksräknare
räknare

räknare startad 2014-12-30

Postadress:
Skutskärs IF Bandyklubb - Bandy
Box 54
81422 Skutskär

Kontakt:
Tel: 0705578375
E-post: This is a mailto link

Se all info