Hoppa till sidans innehåll

Full pott i helgen!

28 JAN 2019 11:16
Damlagets komfortabla vinst mot SAIK i elitserien på fredagen följdes upp av seger för herrlaget mot Snoddas på lördagen och av ny vinst för damerna mot Söråker på söndagen. "Superhelg" var utlovat och det blev det ju också!
  • Skapad: 28 JAN 2019 11:16

Fredagens match mot SAIK har vi redan berättat om, och på lördagen var det så herrarnas tur att visa upp sig hemma på IP. I en match som under första halvan stördes av ihållande snöfall kunde Snoddas besegras med 6-3 efter 1-1 i paus. Skutskärs mål denna dag gjordes av Johannes Häggström (3), Markus Norbäck, Anton Lindberg och Adam Granbäck.


Simon Lilla fick blommor av ordföranden Sören Sandström.              Foto: Mattias Boström

Efter matchen hyllades vår landslagsman Simon Lilla med blommor och hurrarop för sina insatser i B-VM där han såg till att ta Estland till gruppsegern. Estland spelar därmed i A-gruppen i nästa VM.

Lite trögstartat damlag vann stort mot Söråker

På söndagen var det dags för tredje matchen på IP på lika många dagar. Söråker stod för motståndet i damernas elitserie och matchen fick en ganska märklig utveckling. Gästerna var svåra att få hål på och trots den stora Skutskärssegern med 12-0 stod det faktiskt 0-0 35 minuter in i matchen.

Men då tog nyförvärvet Tatiana Gurinchik tag i saken och genom ett äkta Hat-trick ordnade hon på egen hand med en 3-0 ledning i halvlek.

Sen rullade det på och Skutskär visade prov på finfin bandy mot ett Söråker som inte hade stor chans att hänga med. Ytterligare 3 mål (!!) kom från Tatianas klubba denna dag, och övriga målgörare var Galina Mikhaylova (2), Sanna Gustafsson (2), Olga Rodionova och Hanne Gezelius. I slutet av matchen gjorde hemmalaget faktiskt 3 mål på lika många minuter.

Nästa match för herrlaget är Broberg/Söderhamn borta nu på onsdag den 30 januari kl. 19:00, och damernas nästa match är borta mot Söråker söndag den 3 februari kl 15:00.

Toppbilden: Tatiana Gurinchik gläds över ett av sina sex mål tillsammans med Elin Öqvist, Angelica Östlund och Camilla Andersson. Foto: Mattias Boström.

Skribent: Sören Sandström
Epost: This is a mailto link

Partners

reab

 

miiab

thunbergs_bil

 

  francks
 
   
handelsbanken
cafe_furiren skytts_blommor
   
larsas
 brynasmekano  
   
 
svenskakyrkan IRT
 
swedhandling
   
 MM  
   
   
 gustafsbro  
   

 

besöksräknare
räknare

räknare startad 2014-12-30

Postadress:
Skutskärs IF Bandyklubb - Bandy
Box 54
81422 Skutskär

Kontakt:
Tel: 0705578375
E-post: This is a mailto link

Se all info