Hoppa till sidans innehåll

Information till företagare


Hej företagare!

Vintern närmar sig och därmed också bandysäsongen. Förra säsongen kröntes som nog alla vet med SM-guld för damlaget på Studenternas i Uppsala den 17 mars, en fantastisk dag för alla bandyvänner! 

Damlaget blev klara för avancemang till elitserien inför säsongen 2016-2017 och slutade alltså som svenska mästare som nykomlingar bara två år efter att laget startats upp! En fantastisk insats av alla inblandade, och det är verkligen drag runt Skutskärsbandyn igen. 

Våra framgångsrika tjejer har stärkt bandyns varumärke ytterligare, och glädjande är att över 50 ungdomar, mestadels tjejer, började spela bandy i vintras. Ungdomarna har varit indelade i grupper efter kunskapsnivå och har deltagit i poolspel i Stockholm, Uppsala, Västerås och Rättvik. Vi har även arrangerat egna sammandrag på Skutskärs IP vid flera tillfällen under vintern.

Vårt herrlag genomförde en godkänd säsong i division 1 (tredjeplats) men även där ser vi en positiv utveckling där vi på längre sikt har som mål att avancera till Allsvenskan.

I februari 1919 spelades den första bandymatchen på Bodaån i Skutskär. Varje vinter sedan dess har det röda nystanet rullat, vilket är resultatet av metodiskt arbete under 100 år. Skutskärs IF är en liten förening med begränsade resurser, men vi har samtidigt vår goda anda och vårt kamratskap som kännemärke vilket gör att vi är en attraktiv förening för både herr- och damspelare samt för ortens ungdomar. Vi ska heller inte glömma att vi tillhandahåller vår isbana för allmänheten, friluftsdagar för skolor mm, något som även främjar folkhälsan.

Vi samarbetar i dag med ett 50-tal företag som i en eller annan form väljer att stödja vår verksamhet. Nu hoppas vi att även du som företagare vill vara en del av detta!

Är du som företagare intresserad av att samarbeta med föreningen i någon form? Kontakta någon av nedanstående:

Kalle Nyström, 072-506 32 54, This is a mailto link

Kent Hockman, 073-321 39 61, This is a mailto link

Sören Sandström, 070-557 83 75 This is a mailto link

Uppdaterad: 19 OKT 2017 22:34
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skutskärs IF Bandyklubb - Bandy
Box 54
81422 Skutskär

Kontakt:
Tel: 02670486
E-post: This is a mailto link

Se all info