Hoppa till sidans innehåll

Vinst mot VSK i första semifinalen!

08 MAR 2018 23:05
Vilken dramatisk bandykväll det blev på IP i går. Vinst mot förra årets finalister Västerås SK med 2-1, och nu börjar vi så smått få vittring på SM-final!
  • Uppdaterad: 08 MAR 2018 23:32

Lagom till matchstart drog ett ihållande snöfall in över Norduppland vilket bidrog till att isen inte blev den allra bästa. Skutskär hade dock bäst koll på underlaget och dominerade spelet klart i den första halvleken.

1-0 tillkom på hörnmål av Galina Mikhaylova i den 34 minuten vilket stod sig i paus, men hemmalagets ledning kunde också ha varit större, ska tilläggas.

I den andra halvleken ändrades matchbilden något och VSK tog över spelet, dock utan att direkt dominera. Kvittering till 1-1 kom i matchminut 65 och Skutskär såg lite skakat ut. Men det skulle visa sig att hemmalaget hade mer att ge, och i matchminut 86 avgjorde Vilma Josefsson matchen framspelad av Alina Zinkevitch.

Det blev några nervösa minuter på slutet, men Skutskär höll tätt och det blev jubel och stormande applåder inför öppen ridå från de 600 åskådarna som fanns på plats på IP denna kväll.

Nästa match i semifinalserien spelas på lördag kl 17 i ABB Arena Syd i Västerås. Klubben ställer minibussarna till förfogande för intresserade supportrar, men vi kommer under fredagen att undersöka möjligheterna att kunna anordna resa till Västerås med fullstor buss. Vi tycker det är viktigt att så många som möjligt får chans att följa med och stötta tjejerna. Håll utkik här på hemsidan under fredagen för vidare information!

Toppbilden: Vilma Josefsson sätter segerbollen i mål. Foto: Larsgöran Svensson.

Skribent: Sören Sandström
Epost: This is a mailto link

Partners

reab

miiab

thunbergs_bil

 

francks
 
   
handelsbanken
cafe_furiren skytts_blommor
   
larsas
 brynasmekano  
   
 
svenskakyrkan IRT
 
swedhandling
   
 MM  
   
   
   
   

 

besöksräknare
räknare

räknare startad 2014-12-30

Postadress:
Skutskärs IF Bandyklubb - Bandy
Box 54
81422 Skutskär

Kontakt:
Tel: 02670486
E-post: This is a mailto link

Se all info