Hoppa till sidans innehåll
Foto: Mattias Bostrom

Vilken cuphelg det blev!

11 MAR 2019 10:49
I helgen avgjordes Stora Enso Damcup på Skutskärs IP. Cupen arrangerades av Svenska Bandyförbundet i samarbete med Skutskärs IF, och huvudpartner var Stora Enso.
  • Uppdaterad: 11 MAR 2019 10:49

Skutskär gick obesegrade genom hela cupen och vann därmed pokalen och prissumman 10.000 kronor. En bra insats gjorde även Skirö AIK som tog andraplatsen och en prischeck på 5.000 kronor.

Arrangemanget genomfördes verkligen i växlande marsväder i alltifrån strålande sol till snöyra...

Mer om cupen går att läsa på bandyförbundets hemsida: http://www.svenskbandy.se/NYHETER/SENASTENYTT/skutskarsifvannstoraensodamcup

Förbundsordföranden på besök

I samband med cupen besökte Svenska Bandyförbundets ordförande Stig Bertilsson Skutskärs IP. Under lördagen gjordes en rundvandring på arenan och i lokalerna tillsammans med representanter från föreningens styrelse, och Stig passade även på att samtala med flera av våra ideellt arbetande medlemmar, bland annat våra ismakare som startade sitt arbete redan kl 6 på morgnarna under cupen.

På söndagen hade Stig Bertilsson kallat till möte med kultur- och fritidschefen Jessica Lindegren och samhällsbyggnadsnämndens ordförande Magnus Grönberg för att bilda sig en egen uppfattning om hur samarbetet mellan bandyklubben och Älvkarleby kommun fungerar.

Stort tack till alla!

Jag vill slutligen på styrelsens vägnar framföra ett stort tack till de cirka 40 funktionärer som gjorde det möjligt att genomföra Stora Enso Damcup. Det vi tillsammans åstadkom är ett kvitto på att vi är kapabla att hantera stora arrangemang utifrån våra resurser och förutsättningar!

Tack även till Svenska Bandyförbundet för förtroendet att få arrangera cupen.

 

Sören Sandström, ordförande

Skribent: Sören Sandström
Epost: This is a mailto link

reab

miiab

thunbergs_bil

 

francks
 
   
handelsbanken
cafe_furiren skytts_blommor
   
larsas
 brynasmekano  
   
 
svenskakyrkan IRT
 
swedhandling
   
 MM  
   
   
   
   

 

besöksräknare
räknare

räknare startad 2014-12-30

Postadress:
Skutskärs IF Bandyklubb - Bandy
Box 54
81422 Skutskär

Kontakt:
Tel: 02670486
E-post: This is a mailto link

Se all info