Hoppa till sidans innehåll

Två herrmatcher och Trettondagscup

2018-01-08 15:42
I helgen var det fullt av aktiviteter på bandyisen igen. På lördagen genomfördes dubbla herrmatcher (utvecklingslaget och A-laget) och på söndagen var det premiär för vårt nya arrangemang Trettondagscupen.
  • Uppdaterad: 2018-01-08 15:48

Vi har ju den här säsongen även ett utvecklingslag för herrar som spelar i division 2. Laget består av en blandning av äldre och yngre spelare som på detta sätt ges möjlighet att spela bandy på en passande nivå.

Utvecklingslaget mötte IK Heros från Smedjebacken på lördagens förmiddag, och efter en målrik första halvlek med underläge 0-9 så blev det en fin uppryckning av de gröna i den andra delen av matchen, och siffrorna landade till slut på 3-10.

SIF-Heros
Reducering efter hörna där Filip Östberg höll sig framme

Från matchen kan vi också notera att Filip Östberg (född 2002) gjorde sitt första mål i seniorsammanhang på en hörnretur. Filip är en av de unga Skutskärskillar som i och med uppstarten av utvecklingslaget äntligen fått möjlighet att spela bandy.

Filip Ösberg efter matchen
Filip Östberg gjorde ett av målen mot IK Heros

A-laget föll i fartfylld match mot Vox Bandy

På lördagens eftermiddag var det så dags för nästa match på IP då herrlaget tog emot Vox Bandy från Edsbyn i division 1. Vi fick se en bra och spännande match där Skutskär höll jämna steg med motståndarna, fullt ös in i sista minuten men tyvärr blev det förlust med 4-5. Nästa match för herrlaget blir nu på lördag den 13 januari kl 15.00 då Broberg U kommer på besök.

Första upplagan av Trettondagscupen

På söndagen var det ungdomsbandy för hela slanten då Trettondagscupen arrangerades. Totalt 8 lag från Skutskär, SAIK, Edsbyn och Grycksbo spelade matcher hela dagen med final mellan gruppvinnarna Grycksbo och SAIK. De svartvita vann finalen med 5-3, och trots ett ihärdigt blåsväder blev dagen mycket lyckad. Kul för oss som förening att vi återigen kan vara med och arrangera ungdomsmatcher på Skutskärs IP.

Toppbilden: Deltagande ungdomar i Trettondagscupen poserar för fotograferna.

Skribent: Sören Sandström
Epost: This is a mailto link

reab

miiab

thunbergs_bil

 

 

francks
  
   
 coopextra-avlang  handelsbanken
   
 cafe_furiren  skytts_blommor
   gunnars_buss
 larsas  
 brynasmekano  
 bryntesoptik   
 
svenskakyrkan IRT
 
   swedhandling
 turisten_logga  
MM
  pappers
   
   
   

 

besöksräknare
räknare

räknare startad 2014-12-30

Postadress:
Skutskärs IF Bandyklubb - Bandy
Box 54
81422 Skutskär

Kontakt:
Tel: 026-70486
E-post: This is a mailto link

Se all info