Hoppa till sidans innehåll

Träff med nya samarbetspartners

2018-06-15 17:26
På fredagen besökte representanter från Länsförsäkringar Uppsala och Riksorganisationen GAPF Skutskärs IP för att träffa representanter från klubben.
  • Uppdaterad: 2018-06-15 17:26

Som vi tidigare berättat har Länsförsäkringar Uppsala anslutit sig till vår verksamhet som huvudsponsor inför den kommande säsongen. Bolaget har som policy att i första hand samarbeta med föreningar som satsar på lika villkor för både tjejer och killar.

-Det gör verkligen Skutskärs IF. Klubben presterar toppenbra bandy och även som förening visar man stort ideellt engagemang och det vill vi vara en del av, sa Länsförsäkringars representant Åsa Stafberg.

Länsförsäkringar tog själva kontakt med föreningen och vill genom sin sponsring bidra till en positiv inverkan på livsmiljön för invånarna i Uppsala län, dit ju Skutskär hör.

Riksorganisationen GAPF

Till kommande säsong kommer klubben att bära GAPF:s logotype på sina matchtröjor.

GAPF (Glöm Aldrig Pela och Fadime) är en organisation som arbetar mot hedersvåld och förtryck. Organisationen representerades på Skutskärs IP av Anders Leckne som berättade om verksamheten, och klubben kommer nu att fördjupa samarbetet med organisationen.

-GAPF:s arbete ligger i linje med föreningens tankar om allas lika villkor, och om vi med hjälp av klubbens starka varumärke kan hjälpa till att bekämpa hedersrelaterat våld så ställer vi upp, säger Skutskärs IF:s ordförande Sören Sandström.

Idén till samarbetet fick sportchefen Kent Hockman från Broberg/Söderhamn. Klubben har samarbetat med GAPF sedan ett par år tillbaka, och nu ansluter sig alltså även Skutskärs IF.

Toppbilden: Åsa Stafberg från Länsförsäkringar, damlagets tränare Johanna Pettersson, Anders Leckne från GAPF och damlagets Camilla Andersson och Malin Andersson vid fredagens träff i Skutskär.

Här kan du läsa mer om GAPF: http://gapf.se/

Skribent: Sören Sandström
Epost: This is a mailto link

reab

miiab

thunbergs_bil

 

 

francks
  
   
 coopextra-avlang  handelsbanken
   
 cafe_furiren  skytts_blommor
   gunnars_buss
 larsas  
 brynasmekano  
 bryntesoptik   
 
svenskakyrkan IRT
 
   swedhandling
 turisten_logga  
MM
  pappers
   
   
   

 

besöksräknare
räknare

räknare startad 2014-12-30

Postadress:
Skutskärs IF Bandyklubb - Bandy
Box 54
81422 Skutskär

Kontakt:
Tel: 026-70486
E-post: This is a mailto link

Se all info