Hoppa till sidans innehåll

Ordföranden: Bandyboden är ovärderlig!

2017-08-02 22:40
Just nu är det ganska lugnt på bandyfronten, däremot är det högsäsong för vår mest lönsamma kringverksamhet; loppisbutiken Bandyboden på Centralgatan 14 i Skutskärs centrum.
  • Uppdaterad: 2017-08-02 23:31

Att semestertider också är loppistider vet de flesta. Veckorna under semestern brukar innebära ett uppsving i butiken och så är det också den här sommaren. I juli sattes förresten nytt försäljningsrekord, under butikens 8 år har vi aldrig sålt för så mycket under en kalendermånad.

Verksamheten möjliggörs av alla vänliga givare som skänker prylar till butiken och av de kunder som kommer och handlar. Inflödet av nya varor har under sommaren varit helt enormt, bland annat har ett par större dödsbon inbringat stora intäkter till butiken.

Loppisbutiken sköts på ideell basis av ett antal av klubbens medlemmar. Maggan Forsén, Anita Hansson, Sven-Arne och Annette Sundström bemannar butiken, och Lasse Behlander m fl bistår med transporter, tömning av sopor och bärhjälp. Lotta Forsén uppdaterar skyltfönstret en gång i veckan och sköter även butikens sida på Facebook.

Ibland får vi ta emot något defekta prylar och då har vi våra kluriga reparatörer Göran Jonsson och Lennart Mattsson som fixar allt från trasiga bordsben till krånglande väggklockor. 

Bandyboden har med tiden blivit en ovärderlig intäktskälla för klubben, inte minst under sommarmånaderna. I butiken säljs även supporterprylar och säsongskort samt bingolotter och Sverigelotter.

Stort tack till alla som gör detta möjligt! 

Sören Sandström, ordförande

 

Bandyboden på Facebook:
www.facebook.com/bandyboden/

Skribent: Sören Sandström
Epost: This is a mailto link

reab

miiab

thunbergs_bil

 

 

francks
  
   
 coopextra-avlang  handelsbanken
   
 cafe_furiren  skytts_blommor
   gunnars_buss
 larsas  
 brynasmekano  
 bryntesoptik   
 
svenskakyrkan IRT
 
   swedhandling
 turisten_logga  
MM
  pappers
   
   
   

 

besöksräknare
räknare

räknare startad 2014-12-30

Postadress:
Skutskärs IF Bandyklubb - Bandy
Box 54
81422 Skutskär

Kontakt:
Tel: 026-70486
E-post: This is a mailto link

Se all info