Hoppa till sidans innehåll

Nu har resan börjat!

14 MAJ 2019 15:16
I går inleddes försäsongen för våra seniorlag. Redan nu är siktet inställt på säsongen 2019/2020.
  • Skapad: 14 MAJ 2019 15:16

Försäsongsträningen har alltså börjat, och den bedrivs till vissa delar gemensamt för både damer och herrar. Kanske ett lite annorlunda upplägg, men i Skutskärs IF gör vi inte alltid som alla andra...

Damlaget siktar så klart mot toppen av elitserien, och herrlaget har fått en verklig utmaning genom avancemanget till allsvenskan. Det känns som att bandyn i Skutskär verkligen har återtagit tidigare tappad mark och vår verksamhet ökar undan för undan. Vi har nu representationslag i både första- och andradivisionen på både dam- och herrsidan, och ungdomsverksamheten har också fått en rejäl skjuts framåt och ökar i omfattning för varje år.

En hel del nya spelare har anslutit både på herr- och damsidan vilket innebär att det kommer att finnas mycket att vara nyfiken på för den bandyintresserade i vinter!

Vår hemsida kommer endast att uppdateras sporadiskt under sommarmånaderna, men häng i stället med oss på Facebook, Instagram och Twitter. Där kommer klubbens utsedda rapportörer att göra snabba uppdateringar om både det ena och det andra från verksamheten. Ikonerna för respektive media finns här till höger på hemsidan.

Väl mött i vinter, men ha först en härlig och skön sommar!

Styrelsen

Skribent: Sören Sandström
Epost: This is a mailto link

Partners

reab

miiab

thunbergs_bil

 

francks
 
   
handelsbanken
cafe_furiren skytts_blommor
   
larsas
 brynasmekano  
   
 
svenskakyrkan IRT
 
swedhandling
   
 MM  
   
   
 gustafsbro  
   

 

besöksräknare
räknare

räknare startad 2014-12-30

Postadress:
Skutskärs IF Bandyklubb - Bandy
Box 54
81422 Skutskär

Kontakt:
Tel: 0705578375
E-post: This is a mailto link

Se all info