Hoppa till sidans innehåll

Länsförsäkringar ny huvudsponsor!

08 JUN 2018 09:01
Klubbens arbete med att knyta flera samarbetspartners till verksamheten pågår för fullt. I veckan blev ett sponsoravtal klart med Länsförsäkringar Uppsala.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2018 09:30

Länsförsäkringar har uppmärksammat Skutskärs IF:s framgångar och vårt arbete med lika villkor för deltagarna i vår verksamhet. Bolaget ser damlagets SM-guld i vintras som en stor idrottshändelse i Uppsala län, och med sin sponsorinsats vill man nu bidra till att framgångarna fortsätter.

-Länsförsäkringar visar prov på stort samhällsengagemang där en del består av att vara med och skapa förutsättningar för en rättvis fördelning av resurser mellan dam- och herridrott. Detta ligger i linje med Skutskärs IF:s policy och därför är vi mycket glada över att få Länsförsäkringar Uppsala som samarbetspartner, säger bandyklubbens ordförande Sören Sandström i en kommentar.

Länsförsäkringar tillämpar jämställd sponsring och samarbetar även med Stiftelsen FairPay. Detta innebär att bolaget tar ställning för att alla människor, oavsett kön, ska ha samma resurser och möjligheter att börja i samt utvecklas inom idrotten.

Läs mer om Länsförsäkringar Uppsala:
https://www.lansforsakringar.se/uppsala/privat/

Läs mer om Stiftelsen FairPay:
http://fairpay.nu/

Toppbilden: Sportchefen Kent Hockman och kontorschefen Åsa Stafberg vid Länsförsäkringar Uppsala skakar hand efter uppgörelsen. Foto: Länsförsäkringar Uppsala

Skribent: Sören Sandström
Epost: This is a mailto link

reab

miiab

thunbergs_bil

 

 

francks
 
   
handelsbanken
cafe_furiren skytts_blommor
   
larsas
 brynasmekano  
   
 
svenskakyrkan IRT
 
swedhandling
   
 MM  
   
   
   
   

 

besöksräknare
räknare

räknare startad 2014-12-30

Postadress:
Skutskärs IF Bandyklubb - Bandy
Box 54
81422 Skutskär

Kontakt:
Tel: 02670486
E-post: This is a mailto link

Se all info