Hoppa till sidans innehåll

Inget beslut om längre arrende

2017-05-30 15:16
Samhällsbyggnadsnämndens arbetsutskott i Älvkarleby hade möte i går, och där togs vårt önskemål om förlängd arrendetid upp. Klubben hade uppmanats att skriva till utskottet och begära förlängning till 49 år, vilket är maximal tid enligt praxis.
  • Uppdaterad: 2017-05-30 15:38

För att kunna säkra vår verksamhet vid idrottsplatsen på lång sikt vore det en fördel med en arrendetid på maximala 49 år. En sådan försäkran skulle underlätta vid finansieringen av de om- och tillbyggnader som klubben planerar.

Samhällsbyggnadsnämndens AU kunde dock inte besluta om arrende på 49 år med samma villkor som vi har i dag. Om vi förstår saken rätt vill kommunen ha klausuler om att få göra villkorsändringar under de 49 åren, t ex vad det gäller den ersättning som klubben betalar för att få vistas vid anläggningen. Frågan ligger därmed kvar hos utskottet i väntan på nya initiativ från oss.

När vi analyserat läget kommer vi att ta förnyad kontakt med Älvkarleby kommun. Samhällsbyggnadsnämndens AU sammanträder nästa gång tisdagen den 27 juni.

Skribent: Sören Sandström
Epost: This is a mailto link

reab

miiab

thunbergs_bil

 

 

francks
  
   
 coopextra-avlang  handelsbanken
   
 cafe_furiren  skytts_blommor
   gunnars_buss
 larsas  
 brynasmekano  
 bryntesoptik   
 
svenskakyrkan IRT
 
   swedhandling
 turisten_logga  
MM
  pappers
   
   
   

 

besöksräknare
räknare

räknare startad 2014-12-30

Postadress:
Skutskärs IF Bandyklubb - Bandy
Box 54
81422 Skutskär

Kontakt:
Tel: 026-70486
E-post: This is a mailto link

Se all info