Hoppa till sidans innehåll

Info inför damfinalen på lördag

13 MAR 2018 11:49
Spänningen stiger, på lördag är det äntligen dax för damlaget att spela SM-final på Studenternas i Uppsala. AIK står för motståndet och matchen börjar kl 11.00. Här kommer tips om lite olika resealternativ.
  • Uppdaterad: 13 MAR 2018 11:50

Våra medresta supportrar gjorde ett jättejobb under båda matcherna i ABB Arena i Västerås och nu ska vi försöka mönstra ÄNNU FLER till Uppsala på lördag!

Supporterbuss och Bissen Brainwalk

En supporterbuss med 76 platser har bokats av föreningen. Bussen avgår från Skutskärs IP kl 08.30, och kommer att mellanlanda vid Segerstedthuset, von Kraemers allé 2 i Uppsala. Där startar nämligen Bissen Brainwalks 2 km långa promenad till förmån för hjärnforskningen.

Promenaden börjar 10:00 och kostar 50 kr. Då ingår biljett till damfinalen (men inte till herrarnas match). Betalning sker via swish på plats och det är fri placering på arenan. Detta är alltså ett enkelt sätt att skaffa sig en billig biljett till damfinalen. Mer info finns här:
http://www.bissenbrainwalk.se/…/245-bissen-brainwalk-uppsala

Supporterbussen fortsätter efter det korta stoppet ner till Studenternas, och bussen går sen tillbaka mot Skutskär efter damfinalens slut. Vill man se även herrfinalen måste man alltså ordna med hemresa på annat sätt.

Anmälan till Sören Sandström på tel. 070-557 83 75, skicka helst ett SMS. Kostnad för bussresan är 100 kronor och betalas kontant på bussen eller (ännu hellre) via swish: 123 335 26 30. Notera att det inte ingår någon matchbiljett den kostnaden. Ungdomar upp till 18 år åker gratis på bussen.

Resa på annat sätt?

Upptåget är ett bra alternativ om man vill resa i egen regi. Där hänvisar vi till UL:s tidtabeller och biljettbokning. Vi har underrättat UL om att det kan bli många påstigande i Skutskär, särskilt vid avgången kl 08.49.

Hur skaffar jag biljett?

Det går INTE att köpa biljett enbart till damfinalen (om man inte väljer Bisswn Brainwalk-alternativet), utan man måste köpa biljett till båda matcherna. Man får då se herr- och damfinalen på samma biljett. Under damfinalen får man stå på valfri sektion, oavsett vad som står på biljetten. Arenan kommer att tömmas mellan matcherna.

Boka biljett här: https://bandyfinalenuppsala.se/biljetter/

Mer info om bland annat supporterprylar kommer inom kort!

Skribent: Sören Sandström
Epost: This is a mailto link

reab

miiab

thunbergs_bil

 

francks
 
   
handelsbanken
cafe_furiren skytts_blommor
   
larsas
 brynasmekano  
   
 
svenskakyrkan IRT
 
swedhandling
   
 MM  
   
   
   
   

 

besöksräknare
räknare

räknare startad 2014-12-30

Postadress:
Skutskärs IF Bandyklubb - Bandy
Box 54
81422 Skutskär

Kontakt:
Tel: 02670486
E-post: This is a mailto link

Se all info