Hoppa till sidans innehåll

Herr: Skral utdelning i helgens matcher

29 JAN 2018 11:52
Inte nog med att damlaget nollades av Västerås på lördagen, det blev idel förluster för våra herrlag också...
  • Skapad: 29 JAN 2018 11:52

På lördagen begav sig utvecklingslaget på turné söderut för de två återstående matcherna i Div 2 södra Norrland. Av olika skäl blev det så att två matcher blev tvungna att avverkas på samma dag. Inte helt optimalt kanske, men inte mycket att göra åt.

Klockan 10 på förmiddagen spelades första matchen mot Nitro/Nora, och där blev det förlust med 6-1. Därefter blev det förlyttning mot Skogsryd i Filipstad där det klockan 15 var dags för match mot Lesjöfors/Filipstad. Där blev det förlust med 15-0.

Därmed är det slutspelat för säsongen för U-laget, då vi inte har för avsikt att spela vidare i fortsättningsserien. Resultaten har varit blandade, men vi ger ändå en stor eloge till Martin Sander och hans grabbar för deras säsong!

Herrlaget i division 1 mötte på söndagen Vox Bandy uppe i Edsbyn. Ett för dagen starkt hemmalag kunde vinna med 11-6, även om det var målmässigt jämnt ganska långt in i matchen. Sista halvtimmen kunde dock hälsingarna dra ifrån i målprotokollet och matchen var körd. Skutskärs mål gjordes av Johannes Häggström (4), Jens Sundbom och Alexander Norberg.

Nästa hemmamatch på IP är nu på lördag kl 15.00 då damerna tar emot Söråker i Elitserien. Var så säkra på att tjejerna vill ha revanch efter lördagens förlust mot Västerås!

Skribent: Sören Sandström
Epost: This is a mailto link

reab

miiab

thunbergs_bil

 

 

francks
 
   
handelsbanken
cafe_furiren skytts_blommor
   
larsas
 brynasmekano  
   
 
svenskakyrkan IRT
 
swedhandling
   
 MM  
   
   
   
   

 

besöksräknare
räknare

räknare startad 2014-12-30

Postadress:
Skutskärs IF Bandyklubb - Bandy
Box 54
81422 Skutskär

Kontakt:
Tel: 026-70486
E-post: This is a mailto link

Se all info