Hoppa till sidans innehåll

Hektisk bandyhelg!

2017-11-20 09:13
Våra lag har varit flitiga i helgen. Vinst för damlaget i elitseriedebuten, men däremot blev det förluster för våra båda herrlag. Vi måste också uppmärksamma att ett av våra nya flicklag gjorde debut i matchsammanhang vid ett poolspel i Stockholm.
  • Uppdaterad: 2017-11-20 10:32

Att damlaget vann stort över Villa Lidköping (9-0) vet säkert de flesta redan. En fin insats av tjejerna, och vi kan också notera att det blev publikrekord för seriematch i dambandy då 1.055 åskådare såg matchen. Vem vet, kanske slår vi det rekordet på Skutskärs IP på lördag kl 15.00 då vi har hemmapremiär mot regerande svenska mästarna Kareby...?!

Herrarna har också varit i farten i helgen. I division 1 förlorade vi med 2-0 borta mot Vox Bandy, Edsbyns farmarlag. Men vi har ju i vinter ytterligare ett herrlag i seriespel, och grabbarna genomförde debutmatchen borta mot Forsbacka med förlust med 7-1. Med lite bättre samträning så kommer säkert också matchresultaten att bli bättre med tiden, vintern är lång!

Ungdomsbandyn har fått ett stort uppsving i höst, och på söndagen deltog ett av flicklagen (bilden) i sitt första poolspel på Zinkensdamm i Stockholm. Det är jättekul att både tjejer och killar har upptäckt det roliga i att spela bandy, och det ska bli spännande att följa dessa ungdomar i vinter.

Nu ser vi fram emot en ny vecka. Redan på onsdag kväll, 22 november, kommer damerna att spela den uppskjutna matchen från premiäromgången mot AIK på Bergshamra IP i Solna. Avslag kl 19.30.

Men nu kommer det också att presenteras matcher hemma på IP. Herrlaget spelar sin uppskjutna match mot Snoddas på torsdag 23 november kl 19, och på lördag är det alltså äntligen dags för damerna att visa upp sig på hemmaplan då Kareby står för motståndet. Klockan 15.00 är det avslag, var med när ett stycke ny idrottshistoria skrivs på Skutskärs IP!

Och inte nog med det, herrlaget spelar borta mot Liljan i Div 1 samtidigt som damerna tar emot Kareby.

På söndag den 26/11 kl 16.00 är det hemmapremiär för utvecklingslaget i Div 2 Södra Norrland då man möter IFK Rättvik U hemma på IP.

Mycket på gång alltså, men kolla gärna i "kalendern" här på hemsidan där vi nu lagt upp tidpunkterna för alla våra matcher.

Skribent: Sören Sandström
Epost: This is a mailto link

reab

miiab

thunbergs_bil

 

 

francks
  
   
 coopextra-avlang  handelsbanken
   
 cafe_furiren  skytts_blommor
   gunnars_buss
 larsas  
 brynasmekano  
 bryntesoptik   
 
svenskakyrkan IRT
 
   swedhandling
 turisten_logga  
MM
  pappers
   
   
   

 

besöksräknare
räknare

räknare startad 2014-12-30

Postadress:
Skutskärs IF Bandyklubb - Bandy
Box 54
81422 Skutskär

Kontakt:
Tel: 026-70486
E-post: This is a mailto link

Se all info