Hoppa till sidans innehåll

Härlig inledning på långhelgen!

23 DEC 2018 19:54
Både herr- och damlaget har visat upp sig på hemmaplan och det blev som de flesta redan vet full pott för båda lagen. Herrarna vann med 7-2 mot Broberg U på fredagen och damerna med 4-2 mot AIK på lördagen.
  • Skapad: 23 DEC 2018 19:54

Snöfall störde både dam- och herrmatchen men Skutskär kunde alltså kriga sig till full pott. För herrarna såg det till en början trögt ut mot Broberg med 2-2 i paus, men sen ryckte hemmalaget ifrån till seger med 7-2.

Skutskär kom ut som ett nytt lag i andra halvlek, och man hade till och med bytt från den gröna hemmatröjan till den vita. Anledningen var att lagen blev för svåra att skilja åt eftersom Broberg dök upp i helsvart matchdräkt.

Lika svårt att skilja på lagen var det också på lördagen då även AIK spelade i helsvart i stället för i vit bortatröja. Här gjorde Skutskärstjejerna en enastående insats och vann till slut med 4-2 till publikens förtjusning.

Nästa match på IP är på Annandag Jul kl. 13:15 när herrarna möter Liljan i division 1 Nedre Norrland.

Damerna har nu lite julledigt och möter i nästa match SAIK i Göransson Arena lördag den 29 december kl 15.00. Detta är en av två "extramatcher" som förbundet lagt in för varje lag eftersom ju Kareby drog sig ur serien i ett sent skede inför säsongen. Vår andra extramatch är mot Söråker, men den återkommer vi till.

Tittar vi ännu längre fram kan vi redan nu börja sikta in oss på Trettondagsafton den 5 januari då vi kör BÅDE dam- och herrmatch på IP samma dag. Det har aldrig hänt tidigare!

Klockan 15.00 toppmötet i elitserien damer mellan Skutskär och Västerås, följt av ett annat toppmöte på herrsidan mellan Skutskär och UNIK klockan 17:30. Vilken bandydag det kommer att bli!!

Nu önskar vi alla en God Jul och så ses vi på annandagen!

Foto: Mattias Boström

Skribent: Sören Sandström
Epost: This is a mailto link

Partners

reab

miiab

thunbergs_bil

 

francks
 
   
handelsbanken
cafe_furiren skytts_blommor
   
larsas
 brynasmekano  
   
 
svenskakyrkan IRT
 
swedhandling
   
 MM  
   
   
   
   

 

besöksräknare
räknare

räknare startad 2014-12-30

Postadress:
Skutskärs IF Bandyklubb - Bandy
Box 54
81422 Skutskär

Kontakt:
Tel: 02670486
E-post: This is a mailto link

Se all info