Hoppa till sidans innehåll

Grandiost Galen Guldvecka!

23 MAR 2018 09:39
Efterdyningarna till damlagets SM-guld pågår fortfarande. Vilken makalös vecka vi har upplevt här vid Guldkusten!
  • Uppdaterad: 23 MAR 2018 09:44

Efter att slutsignalen gick på Studenternas i Uppsala i lördags har ingenting varit sig likt i Skutskär. Vi försöker oss på en sammanfattning av alla galna händelser, och vi tittar även framåt lite grann.

Finalmatchen i Uppsala

Publiksiffran för damfinalen hamnade på 5.198 personer, vilket är rekord för dambandy i Sverige. Enligt uppgift fanns cirka 2.000 Skutskärssupportrar i publikhavet. Stödet från de gröngula på läktaren var helt makalöst, och när slutsignalen ljöd utbröt helt magiska glädjescener!

Stort tack till alla som stöttade tjejerna, och nu hoppas vi att vi ses även på Skutskärs IP kommande vinter. Helt fantastiskt!

Firandet vid Willys

På tisdagen anordnade Älvkarleby kommun ett stort firande för laget, och nu var det alltså dags för folkfest igen. Enligt uppgifter från polisen fanns cirka 1.500 personer på plats på Willys parkering som hade gjorts i ordning för firandet.

Tack till Älvkarleby kommun och till alla som uppvaktade med blommor, penninggåvor och glada tillrop. Trots den sjunkade temperaturen fanns massor av värme denna kväll!

Vad händer i helgen...?

På lördag har våra guldtjejer ett privat firande, och det är dom verkligen värda efter all uppståndelse.

Men på söndag den 25 mars kl 12-14 kan man träffa några av spelarna utanför vår samarbetspartner  MM i Skutskärs centrum. Spelarna skriver autografer, SM-pokalen kommer att finnas på plats och vi kommer att sälja lotter och den nya SM-guldmössan (pris 150 kr) som vi förresten hoppas kunna släppa till försäljning redan i eftermiddag (fredag).

I vår egen loppisbutik Bandyboden på Centralgatan 14 kan du även köpa våra gröngula mössor och där delar vi även ut Arbetarbladets guldlöpsedlar så länge lagret räcker.

Trevlig helg!

Skribent: Sören Sandström
Epost: This is a mailto link

reab

miiab

thunbergs_bil

 

 

francks
 
   
handelsbanken
cafe_furiren skytts_blommor
   
larsas
 brynasmekano  
   
 
svenskakyrkan IRT
 
swedhandling
   
 MM  
   
   
   
   

 

besöksräknare
räknare

räknare startad 2014-12-30

Postadress:
Skutskärs IF Bandyklubb - Bandy
Box 54
81422 Skutskär

Kontakt:
Tel: 026-70486
E-post: This is a mailto link

Se all info