Hoppa till sidans innehåll

Emma Ahlander klar för Skutskär!

23 MAJ 2018 07:17
Emma Ahlander från SAIK har tecknat ett 3-årskontrakt med Skutskärs IF och kommer alltså att spela i grön tröja i vinter!
  • Uppdaterad: 23 MAJ 2018 07:21

Emma var SAIK:s bästa poängplockare trots att hon hade en defensiv roll under säsongen som gick, och naturligtvis har vi koll på vad Emma kan. Hon är utan tvekan också en av elitseriens bästa skyttar.

Emma Ahlander är en allroundspelare som kommer att tillföra mycket i Skutskär, och dessutom är hon en spelare som passar in i vårt lag. Som jag sagt tidigare; man kommer bara till Skutskärs IF om man har en ödmjuk och positiv inställning, att man har respekt för sina medspelare och att man stöttar varandra.

Det här är en av flera grundstenar till varför vi lyckas!

Vi skrev kontrakt i igår och Emma är både glad och inspirerad inför sin nya uppgift hos svenska mästarna. Hon har dessutom spelat med flera i vårt lag sen tidigare och känner flera av spelarna personligen.

Vår tränare Johanna Pettersson och jag har haft en diskussion om Emma, som vi alltid har innan ett nyförvärv, och beslutet var lätt att fatta. Johanna kommer under de närmaste dagarna att snacka ihop sig med Emma, och därefter kan hon påbörja sin träning inför kommande säsong.

Vi hälsar Emma Ahlander varmt välkommen till svenska mästarna Skutskärs IF, och vi är väldigt stolta över att hon valde just oss!

I damtruppen har vi nu 19 kontrakterade spelare exklusive Johanna Pettersson själv, men fortfarande kan ytterligare någon eller några spelare tillkomma.

Vi kommer med fler överraskningar under nästa vecka där både vår herrtränare Thony Lindqvist, damtränaren Johanna Pettersson och jag själv kommer att framföra spännande nyheter tillsammans!

Kent Hockman, sportchef

Skribent: Kent Hockman
Epost: This is a mailto link

reab

miiab

thunbergs_bil

 

francks
 
   
handelsbanken
cafe_furiren skytts_blommor
   
larsas
 brynasmekano  
   
 
svenskakyrkan IRT
 
swedhandling
   
 MM  
   
   
   
   

 

besöksräknare
räknare

räknare startad 2014-12-30

Postadress:
Skutskärs IF Bandyklubb - Bandy
Box 54
81422 Skutskär

Kontakt:
Tel: 02670486
E-post: This is a mailto link

Se all info