Hoppa till sidans innehåll

Dam: Ny vinst mot SAIK!

29 DEC 2018 19:51
Det blev ny vinst för damlaget i Elitserien på lördagen. Senast vi mötte SAIK vann vi med 8-0, men i dag blev det jämnare siffror, 3-1 till de grönvita efter ledning med 2-1 i paus.
  • Uppdaterad: 29 DEC 2018 19:51

Nej, målsiffrorna blev kanske inte lika stora den här gången, men Skutskär dominerade ändå matchen på ett rätt betryggande sätt. Emma Ahlander satte 0-1 på hörna redan efter 2 minuter, och Angelica Östlund ökade på till 0-2 i matchminut 32. Fem minuter senare reducerade SAIK till 1-2 vilket också var ställningen i paus.

Tempot var väl inte precis högt i matchen, där SAIK körde en ganska defensiv taktik. Skutskär kunde dock ta över händelserna mer och mer i den andra halvleken, och gästernas dominans på slutet var egentligen större än vad som visade sig i målprotokollet. 1-3 kom därför följdriktigt i den 83:e minuten genom Olga Rodionova i härligt samarbete med Galina Mikhaylova och därmed var matchen stängd.

"DUBBELMATCHEN" på Trettondagsafton!

Redan nu kan vi börja sikta in oss på ”DUBBELMATCHEN” på Skutskärs IP på Trettondagsafton, lördag den 5 januari 2019. Då presenterar vi två matcher samma dag (både dam och herr), och det anmärkningsvärda är att det faktiskt är ettan och tvåan i respektive serie som möts!

Skutskär-Västerås i Elitserien Damer startar kl 15:00, och kl 17:30 fortsätter vi med match i herrarnas division 1 då herrlaget tar emot tabellettan UNIK. Två rena seriefinaler, alltså!

Bered er alltså på en riktig heldag med bandy på IP på Trettondagsafton. I väntan på det ber vi att få tillönska alla ett Gott Slut på 2018 och ett Gott Nytt År 2019!

Toppbilden: Olga sätter 1-3 och SAIK-spelarna konstaterar att matchen är körd. Foto: Larsgöran Svensson.

Skribent: Sören Sandström
Epost: This is a mailto link

Partners

reab

miiab

thunbergs_bil

 

francks
 
   
handelsbanken
cafe_furiren skytts_blommor
   
larsas
 brynasmekano  
   
 
svenskakyrkan IRT
 
swedhandling
   
 MM  
   
   
   
   

 

besöksräknare
räknare

räknare startad 2014-12-30

Postadress:
Skutskärs IF Bandyklubb - Bandy
Box 54
81422 Skutskär

Kontakt:
Tel: 02670486
E-post: This is a mailto link

Se all info