Hoppa till sidans innehåll

Damerna slutar tvåa i Elitserien!

09 FEB 2019 21:55
Nu kan vi summera damernas elitserie, och vilken upplösning det blev! Västerås vann serien med nöd och näppe före Skutskär, och dessa båda lag är därmed klara för semifinal.
  • Skapad: 09 FEB 2019 21:55

Matchen mot Villa Lidköping fick flyttas till Sandviken på grund av tekniska problem med kylanläggningen på Skutskärs IP natten till lördagen. Vi beklagar så klart att Skutskärspubliken därmed gick miste om den fina uppvisning som tjejerna bjöd på, eller "Magisk bandy" som tränaren Johanna Pettersson uttrycke sig efter matchen.

Skutskär tog kommandot redan från start och det var ledning med hela 8-1 i paus. I andra mattades målproduktionen av och siffrorna stannade vid 9-3. Tatiana Gurinchik blev bästa målgörare med hela 5 mål, Angelica Östlund gjorde 2 och Olga Rodionova och Galina Mikhaylova 1 mål var.

Damerna direkt in i semifinal!

I och med andraplatsen är vi och Västerås klara för semifinal. Dessa spelas i bäst av tre matcher under vecka 8, och matchdatumen är preliminärt tisdag 19/2, torsdag 21/2 och lördag 23/2. Tack vare vår andraplats har vi fördel av att få spela match nr 2 och den eventuella match nr 3 på hemmaplan. Vilka motståndarna blir får vi återkomma till längre fram.

I samband med lördagens hastiga flytt av matchen till Sandviken vill vi tacka SAIK:s funktionärer som med kort varsel ställde upp och hjälpte oss tillrätta. Vi beklagar också det extra strul som Villa Lidköping drabbades av på grund av senareläggningen av matchen.

Herrarna besegrade Vox

När isen återhämtat sig kunde herrarnas match mot Vox spelas som planerat hemma på IP. Även där blev det utklassningssiffor, herrarna vann med 12-1 efter 4-0 i paus. Målgörare Johannes Häggström (5), Anton Lindberg (3), Johannes Siirtola (2) och Simon Lilla och Andreas Wilsson.

Skribent: Sören Sandström
Epost: This is a mailto link

Partners

reab

miiab

thunbergs_bil

 

francks
 
   
handelsbanken
cafe_furiren skytts_blommor
   
larsas
 brynasmekano  
   
 
svenskakyrkan IRT
 
swedhandling
   
 MM  
   
   
   
   

 

besöksräknare
räknare

räknare startad 2014-12-30

Postadress:
Skutskärs IF Bandyklubb - Bandy
Box 54
81422 Skutskär

Kontakt:
Tel: 02670486
E-post: This is a mailto link

Se all info