Hoppa till sidans innehåll

Arbetsdag skapade vi-känsla

22 OKT 2018 14:47
Söndagens arbetsdag gav verkligen ett bra resultat. Ett 30-tal spelare, ledare och övriga fanns på plats för att fixa banan, slänga sopor, städa lokalerna, släpa ris med mera. Tänk vad bra det går när man hjälps åt!
  • Uppdaterad: 22 OKT 2018 14:47

Spelare från dam- och herrlaget samt övriga frivilliga löste arbetsuppgifterna tillsammans med gott humör. En massa saker blev uträttade, och på köpet lärde man ju även känna varandra vilket är positivt för klubbkänslan.

Banan kompletterades med lite mera grus på ytan, och ris från sommarens trädfällning släpades fram. Vi passade även på att slänga en del gamla möbler och annat skräp för att frigöra utrymme för våra ungdomslag. Vi är just nu ganska trångbodda, så det gäller att använda lokalerna klokt.


Dam- och herrspelare jobbar med grusytan tillsammans.

Det stora antalet deltagare innebar att cirka 150 ideella arbetstimmar raskt producerades under söndagen. Om man utgår från Riksidrottsförbundets sätt att räkna är värdet på det gjorda jobbet närmare 30.000 kronor, då en ideell arbetstimme värderas till 180 kronor. Leker man med tanken på att ett entreprenadföretag skulle ha anlitats för motsvarande jobb hade vi säkert hamnat på ett betydligt högre belopp...

Stort tack till alla som ställde upp, och ett särskilt tack till REAB Entreprenad som ställde en lastmaskin till förfogande, vilket underlättade arbetet mycket. En guldstjärna ger vi också till Kalle Nyström som utspisade alla deltagare med grilltallrik med tillbehör.

Vi kan summera en bra arbetsdag helt i linje med föreningens värdegrund: Gröngul glädje och gemenskap!

Skribent: Sören Sandström
Epost: This is a mailto link

Partners

reab

miiab

thunbergs_bil

 

francks
 
   
handelsbanken
cafe_furiren skytts_blommor
   
larsas
 brynasmekano  
   
 
svenskakyrkan IRT
 
swedhandling
   
 MM  
   
   
   
   

 

besöksräknare
räknare

räknare startad 2014-12-30

Postadress:
Skutskärs IF Bandyklubb - Bandy
Box 54
81422 Skutskär

Kontakt:
Tel: 02670486
E-post: This is a mailto link

Se all info