Hoppa till sidans innehåll

ÄNTLIGEN!

2017-11-17 14:25
  • Uppdaterad: 2017-11-17 14:25

Efter 19 månader så är vi äntligen där. Ja ni hör rätt, i 19 månader har vi väntat på denna dag. Dagen då vi Skutskärs IF dam ska få göra elitseriedebut. Vilket annat lag skulle orka göra samma sak? Det har varit en lång och lärorik resa för oss alla. Vi valde att tillsammans skapa något helt nytt från grunden och nu har vi äntligen blivit klara med hela bygget. Nu är vi redo att utmana Sveriges absolut bästa bandylag!

Vi har skapat, lärt känna, tränat, reflekterat, analyserat i så många timmar. Vi har hela tiden jobbat med målmedvetenhet, utveckling, fokus, positiv energi, glädje och gemenskap. Hela denna period har präglats av mycket skratt och glädje. Utan det hade vi aldrig orkat vänta tillsammans i 19 månader. Denna grupp trivs med varandra och det är en av våra stora styrkor!

Imorgon är det dags för seriepremiär borta mot Villa Lidköping. Villa är ett ungt lag som i år, precis som vi, tog steget upp i elitserien. Dessa två lag har aldrig någonsin mötts och därför känns det som en väldigt oviss historia. Vi har kunnat träna med ordinarie lag i endast en vecka då våra två ryskor precis har anlänt till oss. Vi har även precis kommit ut på vår stora is och med det sagt så vågar jag lova att detta lag kommer att bli bättre och bättre ju längre in i säsongen vi kommer.

Jag och laget ser oerhört mycket fram emot morgondagens match!

Följ oss gärna på elitrapport.se

 

På återseende

Johanna Pettersson
Spelande tränare, Skutskärs IF

Skribent: 
Epost: 

reab

miiab

thunbergs_bil

 

 

francks
  
   
 coopextra-avlang  handelsbanken
   
 cafe_furiren  skytts_blommor
   gunnars_buss
 larsas  
 brynasmekano  
 bryntesoptik   
 
svenskakyrkan IRT
 
   swedhandling
 turisten_logga  
MM
  pappers
   
   
   

 

besöksräknare
räknare

räknare startad 2014-12-30

Postadress:
Skutskärs IF Bandyklubb - Bandy
Box 54
81422 Skutskär

Kontakt:
Tel: 026-70486
E-post: This is a mailto link

Se all info