Hoppa till sidans innehåll
Foto: Sandström, Sören H

9-0 mot Skirö, dramatik på lördag!

08 FEB 2019 10:36
Gårdagens storvinst mot Skirö innebär att vi inför Elitseriens sista omgång klättrade upp på andra plats i tabellen. Se nu till att finnas på plats på IP vid lördagens dramatik och stötta tjejerna!
  • Uppdaterad: 08 FEB 2019 10:36

Skirö besegrades ganska enkelt i går med 9-0, och nu återstår bara en enda match i seriespelet, mot Villa Lidköping hemma på IP i morgon lördag 9/2 kl 15:00.

Upplägget är minst sagt raffinerat. Vi ligger inför sista omgången på samma poäng som AIK, men med 6 mål bättre. Samtidigt som vi möter Villa Lidköping på Skutskärs IP möts Skirö och AIK i Hydro Arena i Vetlanda.

Det är bara att studera serietabellen så ser man vad som kan hända. Vinner vi vår match har vi chans att få behålla andraplatsen förutsatt att inte AIK tillåts göra alltför många mål i matchen mot Skirö.

Samtidigt spelar serieledande Västerås sin sista match, mot SAIK i Göransson Arena. VSK är alltså tvingade att ta poäng mot SAIK för att inte riskera att tappa seriesegern till jagande Skutskär och AIK. Dramatiskt så det förslår!!

Herrmatch klockan 17:30

Direkt efter damernas match kommer herrarna att spela sin näst sista hemmamatch för säsongen. Vox Bandy från Edsbyn står för motståndet, och det är samma rutin som gäller som vid dubbelmatchen i Trettonhelgen:

Vuxen betalar 80 kr i entré till damernas match, studerande 60 kr.Ungdomar upp till 18 år betalar ingenting.

Vill man se båda matcherna får man givetvis betala mera om man vill men det är inget tvång. Kommer man senare och enbart vill se herrmatchen betalar man entré i hamburgergrillen.

Separata matchlotter kommer att säljas till respektive match, och dragning i 50/50-lotteriet sker under första halvlek i herrmatchen.

Cafeteria och grill kommer att vara öppna under båda matcherna och givetvis också i uppehållet mellan dam- och herrmatchen.

VÄLKOMMEN TILL BANDYDRAMATIKEN PÅ LÖRDAG!!

Skribent: Sören Sandström
Epost: This is a mailto link

Partners

reab

miiab

thunbergs_bil

 

francks
 
   
handelsbanken
cafe_furiren skytts_blommor
   
larsas
 brynasmekano  
   
 
svenskakyrkan IRT
 
swedhandling
   
 MM  
   
   
   
   

 

besöksräknare
räknare

räknare startad 2014-12-30

Postadress:
Skutskärs IF Bandyklubb - Bandy
Box 54
81422 Skutskär

Kontakt:
Tel: 02670486
E-post: This is a mailto link

Se all info