Hoppa till sidans innehåll

Egna nyheter


Den ryska världsmästarinnan Galina Mikailova har skrivit på för Skutskärs IF. Galina är 28 år gammal och hade kontrakt med NT Bandy som ju häromdagen meddelade avhopp från Elitserien.
 
Nu kan du som företagare få din logotype på representationslagens matchdräkter. Du stödjer bandyverksamheten samtidigt som din företagslogo exponeras!
 
Just nu är det ganska lugnt på bandyfronten, däremot är det högsäsong för vår mest lönsamma kringverksamhet; loppisbutiken Bandyboden på Centralgatan 14 i Skutskärs centrum.
 
På onsdagen fick vi klart med ytterligare ett nyfövärv till vårt herrlag. Andreas Ljus, 21 år gammal men ändå redan mycket rutinerad!
 
Som ett led i vår utökade satsning på bandy för ungdomar kommer Skutskärs IF att delta med ett lag i Flickallsvenskan kommande säsong.
 
Vi kan nu presentera ytterligare ett nyförvärv till damlaget. I går blev det klart att Anna Angantyr, 17 år i höst, spelar i Skutskär i elitserien kommande vinter.
 
Klubben har nu gjort klart med målvakten Abbe Bodin!
 
Samhällsbyggnadsnämndens arbetsutskott i Älvkarleby hade möte i går, och där togs vårt önskemål om förlängd arrendetid upp. Klubben hade uppmanats att skriva till utskottet och begära förlängning till 49 år, vilket är maximal tid enligt praxis.
 

Idrottshistoria i fokus

(2017-05-23 18:49)
På tisdagens förmiddag besöktes bandyanläggningen på Skutskärs IP av 35 medlemmar ur Gästriklands Idrottshistoriska förening. Föreningen hade själva tagit initiativet till besöket för att få veta mera om vår verksamhet.
 
Klubben har lämnat in en ansökan om att arrendetiden på IP förlängs till 49 år.
 
Som vi kunde berätta sent i går kväll har Skutskärs IF gjort klart med fyra nyförvärv inför inför vinterns spel i Elitserien. I kvartetten ingår tre utespelare och en målvakt.
 
Årets Valborgsfirande, som förresten var det femte i ordningen, lockade rekordmånga besökare. Cirka 1000 personer valde att komma till IP i det relativt sköna vädret den allra sista kvällen i april.
 
Nu står det klart att det blir Thony Lindquist som blir herrlagets tränare under de kommande två säsongerna. Ett första möte hölls med sportchefen Kent Hockman under tisdagen, och Thony kommer att träffa spelartruppen på måndag.
 

Så tog säsongen slut...

(2017-03-12 22:44)
Säsongens sista match på IP spelades på söndagen, dock efter vissa besvär då isen inte höll måttet i vårvädret och matchen fick skjutas fram till klockan 19. Matchen mot Selånger var betydelselös, och dessvärre blev det också förlust med 5-11...
 
På lördag blir det ny träff med nybörjargruppen för flickor.
 
123

storaenso

reab

 

 Vattenfall

miiab

thunbergs_bil

aby-kommun

 

francks
 akerlinds_plat  bomhus_glas
   
 coopextra-avlang  handelsbanken
 abab  gavle_energi
 cafe_furiren  skytts_blommor
   gunnars_buss
 larsas  
 brynasmekano  sanero
 bryntesoptik  tre_sma_rum
   
svenskakyrkan IRT
   
   swedhandling
 turisten_logga  bilakutenmarma
MM NRD
hakan_schon pappers
   
   
   

 

besöksräknare
räknare

räknare startad 2014-12-30

Skutskärs IF header

Postadress:
Skutskärs IF Bandyklubb - Bandy
Box 54
81422 Skutskär

Kontakt:
Tel: 026-70486
E-post: This is a mailto link

Se all info