Hoppa till sidans innehåll

Egna nyheter


Det blev ett riktigt bra facit för våra lag i helgen. Herrarna besegrade Snoddas med 6-4 och damerna vann komfortabelt mot Västerås med 5-1!
 
Som de flesta nog känner till besökte kronprinsessan Victoria Billuddens naturreservat under onsdagen. Värd för besöket var landshövdingen i Uppsala län, Göran Enander.
 
UPPDATERING 14/9: Här presenterar vi en sammanställning av herr- och damlagets träningsmatcher inför seriespelet. Herrarna startar redan nu på lördag med match mot IFK Rättvik.
 
Säsongen närmar sig med stormsteg, och nu är det dags att berätta om ännu ett nyförvärv. Det är ett nöje för oss att kunna presentera målvakten Maria Thorén, med förflutet i Hammarby.
 
Intresset för ungdomsbandy i Skutskär har ökat markant under senare tid. Nu hakar Älvboda Friskola på trenden och startar upp en bandyklass för tjejer redan kommande läsår!
 

Svar från våra politiker

(2018-08-22 10:57)
På initiativ av en grupp medlemmar har klubben skickat två frågor till samtliga politiska partier som ställer upp i valet till kommunfullmäktige i Älvkarleby kommun. Här presenterar vi frågorna och de svar som kommit från partierna.
 
Många som jobbar ideellt i klubben, och även en del sponsorer, efterfrågar ekonomisk information om Skutskärs IP. Hur mycket kostar driften för oss? Hur kostsam är bandyn i förhållande till annat? Hur mycket har investerats på IP de senaste åren?
 
Spelare, ledare och frivilligjobbare från klubben fanns på plats i Skutskärs centrum på lördagen. Mycket bandysnack blev det, så klart.
 
Klubben har under fredagen kontaktat de politiska partier som ställer upp i valet till kommunfullmäktige i Älvkarleby i höst. Vi vill kartlägga vilken syn partierna har på bandysporten i Skutskär, då frågan har varit en het potatis i 10 år.
 
I dag kan vi presentera ett nyförvärv till herrlaget. Från Selångers SK välkomnar vi nu ytterhalven Andreas Wilsson till Skutskärs IF!
 
Lördagen den 18 augusti kommer representanter från klubben att cirkulera runt i Skutskärs centrum kl 10-12. Välkommen att snacka bandy med oss!
 
På fredagen besökte representanter från Länsförsäkringar Uppsala och Riksorganisationen GAPF Skutskärs IP för att träffa representanter från klubben.
 

Stora Reselotteriet!

(2018-06-15 11:10)
På grund av orsaker vi inte kunnat råda över har utlämningen av vinster i reselotteriet tyvärr blivit något försenad. Nu finns dock vinsterna i form av resecheckar att hämta ut för de lyckliga vinnarna!
 

Hyr våra minibussar!

(2018-06-13 17:11)
Klubben förfogar över två minibussar med plats för 9 personer i varje buss. Vi får en del frågor om bussarna går att hyra av oss och självklart är det så!
 
Klubbens arbete med att knyta flera samarbetspartners till verksamheten pågår för fullt. I veckan blev ett sponsoravtal klart med Länsförsäkringar Uppsala.
 
12345678910...>>

reab

miiab

thunbergs_bil

 

 

francks
  
   
 coopextra-avlang  handelsbanken
   
 cafe_furiren  skytts_blommor
   gunnars_buss
 larsas  
 brynasmekano  
 bryntesoptik   
 
svenskakyrkan IRT
 
   swedhandling
 turisten_logga  
MM
  pappers
   
   
   

 

besöksräknare
räknare

räknare startad 2014-12-30

Postadress:
Skutskärs IF Bandyklubb - Bandy
Box 54
81422 Skutskär

Kontakt:
Tel: 026-70486
E-post: skutskar.bandy@telia.com

Se all info