Hoppa till sidans innehåll

Egna nyheter


Älvkarleby kommun arrangerade på tisdagen ett storslaget guldfirande för våra svenska mästare i dambandy. Enligt polisen fanns uppemot 1.500 personer på plats på varuhuset Willys parkering trots ganska bitande kyla.
 
Tisdag den 20 mars klockan 18.00 får alla möjlighet att hylla våra guldtjejer vid en ceremoni på Willys parkering i Skutskär.
 
Damlaget blev i dag svenska mästare genom att besegra AIK på Studenternas i Uppsala med 3-2. HELT MAKALÖST vilken kämpainsats tjejerna gjorde!
 
Just nu är 120 platser bokade. Vi har alltså utrymme för ytterligare 30 personer.
 
Skutskärsbornas intresse för damfinalen är stort. En dubbeldäckare med 76 platser fylldes snabbt, och nu fyller vi buss nr 2!
 

Ej uthämtad lottvinst

(2018-03-14 07:42)
Vinnaren i 50/50-lotteriet vid semifinalmatchen i torsdags har fortfarande inte hämtat sin vinst. Du som har lottnummer 50042 är välkommen att höra av dig!
 
Spänningen stiger, på lördag är det äntligen dax för damlaget att spela SM-final på Studenternas i Uppsala. AIK står för motståndet och matchen börjar kl 11.00. Här kommer tips om lite olika resealternativ.
 

Damerna spelar SM-final!!!

(2018-03-12 03:15)
Damlaget spelar SM-final mot AIK på lördag. Detta blev klart efter seger i den avgörande matchen mot Västerås på söndagen. Skutskär vann med 4-2!
 
Damerna rådde inte på VSK i går, förlust med 3-1. Därmed blir det en tredje match i dag.
 

NY INFO om supporterresan!

(2018-03-09 13:20)
Efter gårdagens spännande match hemma på IP känns det som vi har VSK på gaffeln inför semifinal 2 som spelas i ABB Arena Syd på lördag. Matchen startar kl 17.00 och vi har bokat en stor buss för resan till Västerås.
 
Vilken dramatisk bandykväll det blev på IP i går. Vinst mot förra årets finalister Västerås SK med 2-1, och nu börjar vi så smått få vittring på SM-final!
 
Nu börjar semifinalen mot Västerås närma sig, och en plats i SM-finalen i Uppsala den 17 mars ligger i potten. Intresset för torsdagens match på IP verkar stort och vi hoppas att Skutskärsborna kommer och ger tjejerna sitt stöd från läktarplats!
 
Returmötet mot Skirö hemma på IP blev en stor triumf för damlaget. 11-0 slutade matchen inför nästan 300 åskådare och nu väntar semifinal mot Västerås SK!
 
Det blev en kanonstart för damerna i den första kvartsfinalen i slutspelet. Betryggande seger med 5-1 mot Skirö och nu väntar vi med spänning på söndagens returmöte på Skutskärs IP!
 
Småländska Skirö AIK hamnade på femte plats i elitserien och blir därmed vår motståndare i kvartsfinalen. Här presenterar vi lite fakta om klubben.
 
123

reab

miiab

thunbergs_bil

 

 

francks
  
   
 coopextra-avlang  handelsbanken
   
 cafe_furiren  skytts_blommor
   gunnars_buss
 larsas  
 brynasmekano  
 bryntesoptik   
 
svenskakyrkan IRT
 
   swedhandling
 turisten_logga  
MM
  pappers
   
   
   

 

besöksräknare
räknare

räknare startad 2014-12-30

Postadress:
Skutskärs IF Bandyklubb - Bandy
Box 54
81422 Skutskär

Kontakt:
Tel: 026-70486
E-post: skutskar.bandy@telia.com

Se all info