Hoppa till sidans innehåll

Klart för match!

26 NOV 2014 17:25
Vädret var verkligen med oss i helgen då vi kunde bygga upp en is som visade sig hålla för mildvädret under måndagen. Isen har nu preparerats ytterligare och allt är klart för match!
  • Uppdaterad: 26 NOV 2014 17:35

STORT TACK till alla som deltagit i jobbet med isen och med övriga förberedelser!!
 
Det har även skett en del förändringar runt bandybanan. Bland annat har vindskyddande plank byggts upp vid entrén och bakom ena målet, och i samma veva byggdes även en mer centralt placerad grillplats där det kommer att serveras hamburgare, korv läsk mm. Den ordinarie kafeterian i bandyhuset kommer så klart också att vara öppen och till denna vinter har vi också rustat kafeteriabaracken uppe i skogen. Där har fönster monterats in så att man numera har utsikt över banan när man fikar.
 
Ishallen har försetts med ny matchklocka och den skrotade klockan har vi fått överta. Vår gamla analoga klocka hade ju en förmåga att tröttna i slutet av halvlekarna, men nu är alltså siffrorna digitala.
 
Nåt annat som hänt är att nya avbytarkurar har byggts nedanför pressläktaren. Lagens avbytare och lagledning kommer alltså att finnas på andra sidan banan fran och med nu. Utvisade spelare kommer i likhet med tidigare att sitta i kurarna vid sekretariatet mot skogen.
 
En förändring som kommer längre fram är utseendet på våra spelare, eller rättare sagt deras matchdräkter. Men det återkommer vi till...
 
Välkomna till matchen mot IK Tellus i kväll kl 19. Matchsponsor är Skytts Blommor och bollsponsor är Bilakuten i Marma och Brynäs Mekano.
 
 
Styrelsen

Partners

reab

miiab

thunbergs_bil

 

francks
 
   
handelsbanken
cafe_furiren skytts_blommor
   
larsas
 brynasmekano  
   
 
svenskakyrkan IRT
 
swedhandling
   
 MM  
   
   
   
   

 

besöksräknare
räknare

räknare startad 2014-12-30

Postadress:
Skutskärs IF Bandyklubb - Bandy
Box 54
81422 Skutskär

Kontakt:
Tel: 02670486
E-post: This is a mailto link

Se all info